Livets gang

Folkekirken står til rådighed for dig og din familie ved mange af livets begivenheder; fødsel, dåb, konfirmation, vielse og dødsfald.

Præsterne står også til rådighed for en personlig samtale, hvis du ønsker det, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Ved spørgsmål vedrørende navngivning, navneændringer og  rekvirering af attester m.v.  skal borgere i Nygårds Sogn henvende sig til personregisterføreren i Nygårdskirken. Denne kan kontaktes på kirkens kontor i åbningstiden.

De fleste registreringer skal i dag foretages med NemID på borger.dk, herunder registrering af faderskab og anmodninger om navngivning, navneændringer og begravelse/bisættelse.

Hvis du er fritaget for NemID, ikke har et dansk CPR. nr. eller ønsker at foretage en navneændring på dit barn under 15 år,  kan du finde blanketter til udskrift på personregistrering.dk.

Vedrørende dåb, konfirmation, vielse samt bisættelse/begravelse skal borgerne henvende sig til Nygårdskirkens præster.

Se mere om de enkelte livsbegivenheder i undermenuerne under Livets gang.

Ophavsret: