" Pinsesuset" ved Vallensbæk Gadekær - fælles pinsegudstjeneste for alle kirker i Glostrup Provsti

Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Nygårdskirken, Brøndby Nord Vej 71, 2605 Brøndby
NN

Pinsesuset er en stor, udendørs familiegudstjeneste. Den finder sted den 6. juni 2022 kl. 11.00 ved Vallensbæk Gadekær, Kirkebakke Allé 6 i Vallensbæk.

Sogne, kirker og medarbejdere i Glostrup Provsti har sat alle sejl til for at lave en festlig og farverig dag under åben himmel for hele familien. Alle er velkomne til en hyggelig pinsefest!

Man kan købe øl, vand, pølser, kaffe og kage – eller medbringe sin egen madkurv. Der vil være gratis hoppeborg og ansigtsmaling, og skulle det regne, så er der ly at finde i Helligtrekongers Kirke, som ligger meget tæt på.

Vi glæder os til at se jer til pinsesuset!

OBS! Ingen gudstjeneste i Nygårdskirken denne dag