Begivenheden har allerede fundet sted.

Sankt Hans fest i Åben Dør

Torsdag d. 23. juni 2022, Kl. 17:00 til kl. 21:00

Brøndby Nords Boligselskab og Nygårdskirken går sammen om at fejre Sankthansaften i fællesskabets tegn! Kl. 17.00 slår Åben Dør i Nygårdskirken dørene op ud til haven og plænen. Grillen tændes i haven og på den store plæne, så maden kan nydes kl. 18.00. Kl. 19.00 er der aftenandagt i Nygårdskirken, for alle der gerne vil tænde et lys og nyde kirkens ro og rum.

Kl. 19.30 rykker vi alle ud på plænen og nyder solens sidste stråler og synger nogle gode fællessange. Kl. 20.00 har vi fornøjelsen af at høre båltale fra Hajg Zanazanian, der i mange år har arbejdet for Brøndbys fællesskab både som Viceborgmester og medlem af Brøndbys Kommunalbestyrelse. Kl. 20.30 Tænder vi Sankthansbålet og synger en sidste fællessang inden vi siger ”på gensyn!”