Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Friluftsgudstjeneste v/Tabitha Burrell og Lis Withøft Larsen

Dato
Søndag d. 11. juni 2023, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Sted
Nygårdskirken, Brøndby Nord Vej 71, 2605 Brøndby
Medvirkende
Tabitha Burrell og Lis Withøft Larsen

Festgudstjeneste i kirkens gårdhave - med efterfølgende sommerfest!

Efter gudstjenesten inviterer Nygårdskirken til sommerfest med festlig og musikalsk underholdning ved operasanger Randi Gislason og pianist Jacob Beck fra kl. 12.30. Arrangementet er gratis og uden tilmelding – vi glæder os til at se jer. 

Mellem gudstjenesten og koncerten serverer vi pølser. Lagkage og kaffe i sangpausen.

Om musikerne:

Randi Gislason

Den danske dramatiske Sopran Randi Gislason er uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet i København med Susanna Eken som lærer. Derudover studier hos Ingrid Bjoner og Lone Koppel. Hun debuterede i Århus i det vokalt krævende parti som Lady Billows i Brittens ”Albert Herring”. Siden har hun sunget en lang række hovedpartier. 

Jacob Beck

Jacob Beck er født på Fyn i 1972. Efter studentereksamen uddannede han sig til pianist på konservatorier i Odense (Rosalind Bevan), Hannover (Karl-Heinz Kämmerling), New York (Alan Feinberg) og Århus (John Damgaard). Han afsluttede sin solistklasse i 2002 med en række anmelderroste debutkoncerter. Som pianist har Jacob Beck optrådt flittigt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. Efter konservatorietiden specialiserede Jacob Beck sig i arbejdet med klassiske sangere inden for både lied, oratorie- og kirkemusik, men især teatermusikken, altså opera, operette og musical.