Kirkekontor

Ved spørgsmål angående navngivning, navneændring eller rekvirering af attester m.v. kan du få vejledning af vores personregisterfører på kirkekontoret i åbningstiden eller på mail.

De fleste anmodinger skal dog foretages digitalt på borger.dk. Se mere under de enkelte menupunkter i menuen Livets gang her på siden.

Kirkekontoret

Brøndby Nord Vej 71                                                                                                                                                                                                                 2605 Brøndby                                                                                                                                                                                                                          tlf. 36 47 11 75
nygaards.sogn@km.dk

bml@km.dk

Kirkekontoret er åbent tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-13 samt torsdag kl. 14-18.
Mandag lukket.

Lukkedage:

Kontoret holder lukket på helligdage samt 1. maj, Grundlovsdag, fredag efter Kristi Himmelfart og på hverdage mellem jul og nytår.