Kirkekontor

Ved spørgsmål angående navngivning, navneændring eller rekvirering af attester m.v. kan du få vejledning af vores personregisterfører på kirkekontoret i åbningstiden eller på mail.

De fleste anmodinger skal dog foretages digitalt på borger.dk. Se mere under de enkelte menupunkter i menuen Livets gang her på siden.

Kirkekontoret

Brøndby Nord Vej 71                                                                                                                                                                                         2605 Brøndby                                                                                                                                                                                                            tlf. 36 47 11 75
nygaards.sogn@km.dk eller bml@km.dk

Beskeder indeholdende personfølsommeoplysninger (inkl. CPR.-nr.) kan med brug af NemID sendes sikkert via dette link.

Bedemænd skal være opmærksomme på, at der på grund af stærkt begrænset bemanding på kirkekontoret kan forekomme længere sagsbehandlingstid end normalt.

Kirkekontoret er åbent tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-13 samt torsdag kl. 14-18.
Mandag lukket.

Lukkedage:

Kontoret holder lukket på helligdage samt 1. maj, Grundlovsdag, fredag efter Kristi Himmelfart og på hverdage mellem jul og nytår.